Illustrator Gea Schuiling

Designer en illustrator.

Hallo! Ik ben Gea Schuiling, designer en illustrator.

Mijn passie is tekenen. Als klein meisje was ik altijd al in de weer met gekleurde pennen, stiften en tekenpapier. Ik maakte bijvoorbeeld stripverhaaltjes van het wel en wee bij ons thuis en over vakanties met mijn vriendinnen of ik bladerde in de modeboeken van mijn moeder zoals de Knip en Marion. De technische tekeningen en modetekeningen hierin vond ik heel interessant om na te tekenenen.

Het was ook niet meer dan logisch om naar de Kunstacademie te gaan. Het werd de HKU in Utrecht, waar ik de opleiding modevormgeving heb gevolgd. Hierna heb ik bij diverse grote bedrijven gewerkt zoals Hennes & Mauritz, V&D, Teidem en Villa Happ. Daar heb ik vooral kinderkleding ontworpen, omdat ik daar eindeloos creatief in kan zijn met grappige details ontwerpen en leuke printjes tekenen!

Illustraties en graphics

In 2015 ben ik als freelance designer en illustrator begonnen. Illustraties en graphics maken zijn mijn specialiteit! Ik ben helemaal in mijn element als ik met mijn pennen, tekenpapier en computer mooie tekeningen mag maken! Kenmerken van mijn werk zijn: grappig, handgetekend, speels en eigenzinnig.

Stripverhaal Mia

Mijn dagelijkse leven, de belevenissen met mijn vriendinnen en het nieuws zijn inspiratie voor mijn strip “Mia” . Zij worstelt met de gewone dagelijkse dingen, heel herkenbaar! Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier.

Wil je ook geïnspireerd worden? Neem dan gerust contact met me op.

Wat klanten van mij zeggen

Heel mooie en gedetailleerde illustraties gemaakt voor onze Sesamstraat-schoolplaat. Heel precies en snel gemaakt. Heel erg blij mee!
Lyanne van Dijk

Internetredacteur, Schooltv.nl

Prachtige strip Mia, kan er van genieten!

Sophie

Sophie Websites